web analytics
OVER ONS

De Heren van Friet is een jong en creatief bedrijf met passie voor lekker eten. Onze grote kracht zit ‘m in vriendelijke service, uitmuntende kwaliteit en een unieke uitstraling, dit in combinatie met een enorme productiecapaciteit.

Van festival tot bruiloft, wij komen echt overal, niets is ons te gek! Onze verse frieten worden gebakken en geserveerd uit moderne verkoopwagens, frietfietsen of foodtrucks, zo is er voor ieder festival of evenement wel de juiste frietkraam beschikbaar.

Als echte frietspecialisten weten we als geen ander hoe overheerlijke friet wordt gebakken. Wij selecteren onze grondstoffen zorgvuldig waarbij alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg is. Natuurlijk bakken wij de friet in 100% plantaardige olie. De door ons gekozen frituurolie bevat een minimale hoeveelheid vetzuren die het cholesterolgehalte in het bloed verhogen. Daarnaast wordt de frituurolie dagelijks ververst.

Handgesneden, ambachtelijk bereid en dagvers. Goudbruin afgebakken met een krokante bite. Puur & eerlijk daar houden wij van!

Contact

info@herenvanfriet.nl

Bel: 033 88 777 81